VVD Nieuwkoop stelt kandidatenlijst vast

Maandag 27 november is tijdens de Algemene Ledenvergadering van VVD Nieuwkoop de definitieve kandidatenlijst vastgesteld. De lijst heeft in totaal maar liefst 30 kandidaten.

Volgens de voorzitter van het bestuur van VVD Nieuwkoop, Richard Hakvoort gaat het in veel opzichten om een zeer gevarieerde kandidatenlijst: We hebben in de bovenkant van de lijst al een mooie mix tussen verjonging, politieke vernieuwing en bestuurlijke ervaring. Maar er is ook veel aandacht besteed aan de balans tussen de verschillende dorpskernen en man/vrouw verdeling.

Wat de lijstduwers betreft, vallen naast de “oudgedienden”, Frits Paymans en Piet Melzer, de namen op van onder andere Mathijs Tijsterman uit Nieuwkoop en hekkensluiter Jan Bos uit Nieuwveen. ‘Met deze fantastische lijst gaan we vol vertrouwen richting de gemeenteraadsverkiezingen op 21 maart en gaan we als grootste uit de bus komen’, aldus Hakvoort.

Begin november heeft de VVD Nieuwkoop al Tom de Kleer unaniem aangewezen als lijsttrekker. Het aanstormend talent is 19 jaar en sinds september vorig jaar raadslid.

Kandidatenlijst:

1Tom de Kleer
2 Paul Platen
3 Larissa Spierenburg-Wernars
4 Quinten van Dobben
5 Donja Kooman-Hoogervorst
6 Jan Hardenberg
7 Rakesh Kishoen Misier
8 Diana Rijke Willems
9 Aat van Putten
10 Jacqueline van der Molen
11 Hans Kruit
12 Eloise Maingay
13 Glenn Fransen
14 Victoire Lafère
15 Ingrid van Bijsterveld
16 Marieke Paymans
17 Jim Kwakkenbos
18 Yvonne Visser-Van Rietschoten
19 Ronald Teijken
20 Gert-Jan Blijleven
21 Ruud Duijnisveld
22 Marco Bosland
23 Hans Hoogendoorn
24 Han Knooren
25 Mathijs Tijsterman
26 Jos van Lammeren
27 Abel van Aalst
28 Piet Melzer
29 Frits Paymans
30 Jan Bos